Međunarodni kongres studenata Edukacijsko- rehabilitacijskog fakulteta

Poštovane kolege i kolegice,

s veseljem vas pozivamo na 5. Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta – ERFUSS 2024., koji će se održati od 24. do 26. svibnja 2024. godine. ERFUSS je kongres koji se od 2014. održava svake dvije godine na kampusu Borongaj. Kratica kongresa – ERFUSS znači „ERF u suradnji s…“, čime ovaj kongres naglašava važnost suradnje između tri studijska smjera na našem fakultetu, suradnje s ostalim strukama kao i međunarodnu suradnju. Na ovom kongresu međusobno izmjenjujemo znanja, stajališta i iskustva te uspostavljamo poznanstva na nacionalnoj i internacionalnoj razini. Osim studenata, na kongresu će izlagati i stručnjaci sa svakog studijskog smjera koji će održati plenarna predavanja. Upravo su iz tog razloga, sa svojim iskustvima, znanjima i pogledima, i više nego dobrodošli studenti srodnih disciplina poput psihologije, sociologije, pedagogije, odgojno – obrazovnih znanosti, filozofije, prava, socijalnog rada, lingvistike, fonetike, medicine, kineziologije, ali i studenti naizgled nepovezanih struka poput elektrotehnike, računarstva, strojarstva, arhitekture, grafičkog dizajna i umjetničkih područja, koji svojim vještinama i znanjima uvelike mogu doprinijeti u timu unutar edukacijsko-rehabilitacijskog područja rada i znanosti.

Na kongres se možete prijaviti kao aktivni ili pasivni sudionik. Aktivno možete sudjelovati putem usmene prezentacije, izlaganjem postera ili provođenjem radionice (uz prijavu je potrebno poslati i sažetak vašeg izlaganja), dok pasivno sudjelovanje podrazumijeva slušanje predavanja i sudjelovanje na radionicama. Sa željom da naglasimo interaktivnu prirodu kongresa, svi će sudionici moći sudjelovati na radionicama, tribinama, okruglim stolovima i ostalim oblicima rasprava.

Cijena kotizacije za pasivne sudionike iznosi 8 eura, dok za aktivne sudionike ista nije predviđena. Ovaj dopis služi vama, studentima kako bi mogli razmisliti o prijavi na Kongres, kako bi mogli odabrati i promisliti o temama koje žele predstavljati, a mi ćemo se uskoro javiti s malo više informacija! Keep tuned! Veselimo se nadolazećem susretu, a za sva Vaša pitanja, nedoumice ili nejasnoće slobodno nam se obratite putem mail adrese: erfuss2024@gmail.com

Organizacijski odbor ERFUSS’24