Poziv na Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta

Drage kolegice i kolege,
s veseljem vas obavještavamo kako će se od 23.-25. travnja 2021. g. održati online 4. Međunarodni kongres studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta – ERFUSS ’21.
ERFUSS ’21 predstavlja želju studenata Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta za ujedinjenjem komplementarnih struka s ciljem poticanja timskog rada i multidisciplinarnosti, što je sadržano i u samom imenu kongresa koje predstavlja kraticu za: „Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet u suradnji s…“. Cilj kongresa je osnažiti suradnju studenata koji se obrazuju u području edukacijsko – rehabilitacijskih znanosti, ali i suradnju s drugim stručnjacima srodnih i nesrodnih struka kako bismo ih potaknuli na primjenu njihovih kompetencija u integraciji osoba s poremećajima u ponašanju, s poremećajima u jezično-govornoj komunikaciji te osoba s invaliditetom.
Na temelju iskustva prijašnja tri kongresa, vjerujemo da će se i na ovom ERFUSS-u, okupiti više od 350 studenata s područja Republike Hrvatske i zemalja iz regije na online platformi. U sklopu Kongresa, imat ćemo šest plenarnih predavača koji su već profilirani stručnjaci i svaki će reći nešto o svom području te ga povezati i s ostalim strukama.
Na kongres se možete prijaviti kao aktivni ili pasivni sudionik. Aktivno možete sudjelovati putem usmene prezentacije ili provođenjem radionice, dok pasivno sudjelovanje podrazumijeva slušanje predavanja i sudjelovanje na radionicama. Rok za prijavu 1. travnja 2021.!
Ispunite jedan od sljedećih obrazaca i postanite dio ovogodišnjeg ERFUSS-a:
Aktivni sudionicihttps://forms.gle/zbmwzyssTC3yAaee8
Aktivi sudionici s radionicom – https://forms.gle/XpsUi42FdiPoDMM97
Pasivni sudionici – https://forms.gle/xHaP4KRcnR22p4sbA

Veselimo se Vašoj prijavi!
Organizacijski odbor ERFUSS-a ’21

Za sva pitanja, slobodno nam se obratite na:
Facebooku – https://www.facebook.com/kongres.erfuss
Instagramu – https://www.instagram.com/erfuss/
Ili mailom – erfuss@stud.erf.hr